WAAR WIL IK HEEN?

Na jaren van reizen en uit koffers leven had ik daar genoeg van. Na mijn achterstand te hebben ingehaald m.b.t. mijn studie, besloot ik een frisse start te maken. Ik ging samenwonen en VERhuisde daarvoor naar Deventer. Ik vlieg nu nog regelmatig voor optredens naar het buitenland maar woon niet meer in tourbussen en vliegtuigen en dat bevalt me prima! Ik ben nu bijna afgestudeerd en heb weer een frisse blik. Eén ding dat me nog altijd opvalt is de kloof tussen creatief en zakelijk, dus dat is een punt waar ik op inzet; ik wil allebei! Er is nog zoveel te leren, zoveel te zien. Vanaf begin juli ga ik aan de slag bij DamesDraaienDoor. In opvolging van de huisstijl die ik heb vormgegeven is het tijd voor communicatie en marketing. Dit ga ik op freelance basis doen. Misschien gaat het ooit weer kriebelen en pak ik mijn koffers weer!

Toch loop ik ook al jaren met een droom die ik wil VERwezenlijken en dat is die van het opzetten van een eigen act. Juist daarvoor heb ik dadelijk tijd!
Ik kan nog niet teveel VERklappen want de concurrentie is moordend en goede ideeën zijn voer voor de haaien. Maar wellicht licht ik tijdens mijn assessment een tipje op van de sluier om u te VERrassen…

 

SSST…

>>>