WAAR BEN IK?

In 2010 nam ik deel aan Holland’s Got Talent. Mijn auditie belandde online en werd opgepikt in het buitenland. In 2011 besloot ik mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de kant te zetten en een sprong in het diepe te wagen. Ik stapte in januari voor het eerst in mijn leven in een vliegtuig en VERtrok op 19-jarige leeftijd naar een stad waar ik niet eerder geweest was om met onbekende mensen werk te gaan doen dat tot dan toe nieuw voor me was. Vanaf dat moment zat ik gemiddeld twee tot acht keer per week in het vliegtuig en woonde in Nice, in Zuid-Frankrijk. In de jaren daarna deed ik veel per auto en vliegtuig. Ik besloot ik 2013 weer te gaan studeren aan Fontys Academy for Creative Industries. Ik wilde mijn blik VERbreden en alle ins en outs leren van de industrie. Daarenboven wilde ik een back-up voor als ik ooit geen viool meer zou willen of kunnen spelen.

Ik vond hier rust, zekerheid inspiratie en ambitie. Niet lang daarna was de rust weg. Ik sloot me in april aan bij Kovacs waarmee ik fulltime ging touren. vijf tot zeven dagen per week van huis met Kovacs en daarnaast nog spelen met mijn andere projecten was geen uitzondering. Ik heb ontzettend genoten en kon de lessen die ik tijdens mijn studie opdeed direct toepassen in het werkveld. Ook andersom gold dit. De zakelijke aspecten die ik leerde en het creatieve aspect waarmee ik werkte begonnen te VERsmelten. Na pittige maar leerzame jaren was ik niet zo zeker meer van mijn muzikale ambities.

Ik besloot VERbreding te zoeken door een Minor Trendwatching te volgen en een stage te lopen bij een foodhal. Nu ben ik aan het afstuderen en zit ik vol motivatie om verder te gaan in de muziek maar ook om de lessen die ik heb geleerd hierin mee te nemen. Communicatie, marketing en design zijn grote passies geworden. Ik heb veel ervaring mogen opdoen, maar er is nog zoveel meer te leren en te zien.

Ik ben klaar om VERder te gaan! 

>>>